• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Општина подржала хуманитарну акцију за Ивану Ђорђевић ИцуОперација очију која је за Ивану Ђорђевић Ицу (6) из Нових Бановаца, заказана за алприл месец о.г. у Америци се ближи, а захваљујући великој хуманитарној организацији, која је окупила велики број спортиста, познатих личности, певача, и других људи добре воље, сакупљен је део новца за операцију која ће износити 60.000 долара.

Општинска управа се прикључила овој хуманитарној акцији, и пре неколико месеци донирала 100 хиљада динара. Општина Стара Пазова ће наставити да подржава ову акцију и до краја овог месеца уплатиће још 100 хиљада динара, како би помогла малој Ици. Сви који желе да помогну Ивани, могу то урадити и уплатом новца на жиро рачун, који су њени родитељи отворили у Ерсте банци.
Број рачуна је: 340-31065720-79.

Активан је и СМС сервис – СМС уплате: укуцати: ЦЕНТАР ОДБОЈКА ЗА ИЦУ и све послати на број 4111, цена поруке износи 100 динара + ПДВ.

Више информација о Ивани Ђорђевић и борби њених родитеља да јој омогуће повратак вида можете прочитати на Фацебоок страници "Помоћ за Ицу".

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије