• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Позив за подношење захтева за остваривање права на родитељски додатак мајкеПозив за подношење захтева за остваривање права на родитељски додатак мајке за прво дете, рођене у периоду од 14.07. до 31.12.2012. (У СКЛАДУ СА ОДЛУКОМ ИЗВРШНОГ ВЕЋА АП ВОЈВОДИНЕ).

Позивамо све мајке прворођене деце, која су рођена у периоду од 14.7.2012. године закључно са 31.12.2012. године, а које нису оствариле право на родитељски додатак за прво дете у складу са Одлуком Извршног већа АП Војводине, да поднесу захтев општинској управи (одељењу за друштвене делатности).

Образац захтева може се преузети:

Мајке које су добиле решења о признавању права, а до данас нису исплаћене, не треба поново да подносе захтев, а уплата родитељског додатка ће бити у наредном периоду.

Обавештавамо мајке које су родиле близанце, тројке односно четворке у периоду од 14.7.2012. године закључно са 31.12.2012. године да могу поднети захтев за остваривање новчане помоћи Покрајинском секретаријату за здравство, социјалну политику и демографију, Нови Сад, Булевар Михајла Пупина бр. 16.

Преузмите документ позива

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије