• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Пети у Србији по инвестицијама150 најзначајнијих страних инвестиција у протеклих 12 година донеле су Србији 15,96 милијарди евра, а највише улагача стигло је из Немачке, саопштила је Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД). У првих 10 градова и општина који су привукли стране инвеституре, чак је седам оних који су имали или имају сертификат НАЛЕД-а о повољном пословном окружењу, Инђија, Нови Сад, Суботица, Стара Пазова, Ниш, Зрењанин и Пирот.

Општина Стара Пазова привукла је 7 од 150 највећих инвестиција, и тиме себи обезбедила 5. место у Србији. Стара Пазова је данас препознатљива по великим инвестицијама као што су: Спортски центар ФСС, Милбауер, Милшпед, Грундфус, Хускварна, Алумил, Горење и многе друге.

Посматрано према земљама, највише улагача стигло је из Немачке (30), Аустрије (23), Италије (18), Словеније (16) и Француске (12).

“Свесни смо да је географски положај наше општине најбољи у Србији. Ми смо отворени за нове инвеститоре, којима смо у могућности да све дозволе за изградњу обезбедимо у рекордном року. Једини услов локалне самоуправе је да компанија која има жељу да гради и послује на нашој територији, запосли раднике искључиво са териорије старопазовачке општине. До краја мог мандата трудићу се, да сви незапослени којих је сада око 4 хиљаде, ступе у радни однос. Стара Пазова је општина инвестиција и солидарности. Тако ће бити и убудуће.” - истакао је Ђорђе Радиновић први човек старопазовачке општине.

Подсећамо да је Општина Стара Пазова проглашена за најбољу локалну самоуправу у Србији за 2011. годину.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије