• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Председник посетио Косовску МитровицуНа северу Косова, Српска нова година свечано је дочекана у Косовској Митровици концертом на отвореном који је организован од стране Општине Стара Пазова. Са Србима са Косова и Метохије Нову годину по Јулијанском каледару дочекали су директор владине Канцеларије за Косово и Метохију Александар Вулин, и први човек старопазовачке општине Ђорђе Радиновић.

Вулин је овом приликом истакао да Србија има чему да се радује и да се она радује свом Косову и Метохији, а да Космет треба да се радује Србији.

Посета Косову председника општине Ђорђа Радиновића, био је позив од стране КУД-а “Косовски Божур”, који је пре месец дана боравио и гостовао у Старој Пазови. - „Пружимо једни другима шансу, треба да се држимо заједно и верујемо у боље сутра“. – поручио је Ђорђе Радиновић свим присутнима.

Општина Стара Пазова ће у наредном периоду потписати повељу о братимљењу са општином Косовска Митровица на челу са председником Крстимиром Пантићем. Потписивање повење даље води ка сарадњи ове две општине.

Србе са севера Косова у Српску нову годину својом песмом увео је певач Милан Топаловић Топалко.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије