• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

djacigeneracije118 најбољих ученика старопазовачке општине награђени су од стране локалне самоуправе, на свечаном пријему који је Ђорђе Радиновић, председник општине организовао управо у њихову част. Ђаци генерације, носиоци Вукове дипломе, ученици који су освојили једно од три места на неком од републичких такмичења, за школску 2011/2012 годину, награђени су новчаним износом од 10, 15, 20 и 30 хиљада динара.

Сваки ученик је такође на поклон добио и једну од богато илустрованих енциклопедија као што су “Културна баштина Србије”, “Европска Србија и свет”, и “Жене српских владара”.

“Ви сте понос наше општине, од срца вам честитам на успеху, честитам вашим родитељима, наставницима и директорима школа. Најмање што можете да учините је да и даље учите, и нижете своје успехе. Ваш успех је успех и локалне самоуправе” – поручио је ђацима председник општине.

Церемонији су присуствовали представници локалне самоуправе, директори средњих и основних школа старопазовачке општине, наставници и професори као и родитељи награђених ученика.

По речима председника Радиновића, локална самоуправа наставља да пружа подршку младима, и убудуће ће награђивати најбоље ученике из свих школа старопазовачке општине.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије