• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Једанаести по реду Међународни сајам предузетништва "Бизнис база 2012" и четврти Сајам локалних самоуправа под слоганом "Повежи се", манифестација је на којој се представило преко 300 домаћих и иностраних привредника и предузетника, као и око 100 општина и градова Србије.

Током три дана трајања ове сајамске манифестације, представила се и општина Стара Пазова.

Ову манифестацију званично је отворила министарка регионалног развоја и локалне самоуправе Верица Калановић, а отварању су присуствовали градоначелник Београда Драган Ђилас, заменик председника Скупштине града Зоран Алимпић, члан Градског већа Жељко Ожеговић и градски секретар за привреду Александар Милошевић.

"Пракса је показала да су најуспешније општине оне које имају развијену привреду а најуспешнија предузећа она која у општинама имају добре партнере", поручила је Верица Калановић отварајући Сајам.

Старопазовачка општина учествовајући са овом сајму, представила је своје потенцијале, нов визуелни идентитет, сувенире, и традиционалне специјалитете. Председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић овом приликом је истакао да општина Стара Пазова наставља да се развија, и да се удвострученим напорима бави социјалном политиком, која је данас врло важна. -“Реконструисаћемо путеве, инфраструктурно опремити целу општину, и самим тим ћемо бити још интересантнији за инвеститоре.” -додао је Ђорђе Радиновић, презентовајући географски положај старопазовачке општине.

Верица Калановић је приликом обиласка излагача на сајму, посетила и штанд општине Стара Пазова, где је похвалила рад локалне самоуправе, и у разговору са председником општине, нагласила да је Стара Пазова заиста плодна и богата општина, са изузетним потенцијалима.

Организатор сајма "Бизнис база" који је трајао три дана, је Национална агенција за регионални развој са својом мрежом регионалних агенција, центара и асоцијација, а Сајма локалних самоуправа Министарство за регионални развој и локалну самоуправу, Град Београд, Привредна комора Београда и Стална конференција градова и општина.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије