• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

ministar-KnezevicМинистар пољопривреде, шумарства и водопривреде Горан Кнежевић и представници министарства, посетили су Стару Пазову и разговарали са грађанима, поводом постигнутих резултата у оквиру 100 дана рада ресорног министарства. Том приликом чланови његовог кабинета разговарали су са грађанима и пољопривредницима о актуелним темама и проблемима у пољопривреди.

Ми смо од првог дана ангажовани, одмах смо почели да радимо тако да овај пресек од 100 дана рада, нама не значи много. Одмах смо се сусрели са проблемом суше, нереалног буџета, потрошених средстава, неисплаћених премија још за јануар месец ове године. Сад смо у фази кад смо се консолидовали, имамо већину кадровских решења и тренутно радимо на повећању аграрног буџета са циљем да он буде 5% укупног буџета Републике Србије” - нагласио је Горан Кнежевић, и додао да министарство ради на предвидљивости, односно на Закону о подстицајима који је сада на јавној расправи.

Пољопривредник Михал Балаж испред Општинског удружења пољопривредника, предложио је министру да се 6000 динара субвенција “веже” за евро, и нагласио да се улагање у пољопривреду мора посматрати и у контексту запошљавања. – “Пажњу треба обратити на мала и средња газдинства, потребно је увести праведнију расподелу државне земље код закупа.”

Ђорђе Радинович, први човек старопазовачке општине оценио  је посету министра као значајном за пољопривреднике: -“Захваљујем се министру што је посетио Стару Пазову у раном периоду свог мандата и што је разговарајући са пољопривредницима и осталим грађанима успео да дође до сазнања шта је то што њих мучи, и што их је из прве руке опремио информацијама које су им од великог значаја”- истакао је Ђорђе Радиновић.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије