• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Владан Здравковић, државни секретар у Министарству енергетике, развоја и заштите животне средине Уз подршку Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равноправност полова, а у организацији Општине Стара Пазова и Сремске привредне коморе, одржан је 6. по реду Регионални сајам привреде у Новој Пазови .

На овој сајамској манифестацији своје производне програме представило је око стотину излагача из Србије, Републике Српске и Мађарске. Шести Регионални сајам привреде који је први пут имао међународни карактер, отворио је државни секретар у министарству енергетике, развоја и заштите животне средине Србије Владан Здравковић, који је том приликом истакао да је општина Стара Пазова идеално место за одржавање манифестације овог типа јер су места старопазовачке општине била позната по малим и средњим предузећима још у некадашњој Југославији.-  „Важно је што је општина омогућила солидан развој предузетништва у овом крају и што постоје сви сјајни услови да се тај развој одвија несметано“  - додао је Здравковић.

На свечаном отварању Сајма, такође је присуствовао и председник Покрајинске привредне коморе Војводине Ратко Филиповић, који је нагласио да све привредне коморе у Србији имају заједнички задатак да промовишу привреду на слободном тржишту у земљи и шире. – „Нама требају стране инвестиције, али без снаге наших предузетника не можемо очекивати озбиљан развој привреде“ – поручио је Филиповић.

Излагаче, госте, и посетиоце на отварању 6. Сајма привреде у Новој Пазови, поздравили су и председник Сремске привредне коморе Милан Божић који је одмах након отварања Сајма потписао уговор о сарадњи са Индустријско-трговинском комором Дунајварош из Мађарске, и председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић, који је истакао да је овај сајам идеална платформа за представљање компаније и склапање нових контаката.

Регионални сајам привреде који је понос како општине Стара Пазова, тако и целог Срема,  трајао је два дана, а поред представљања производних програма из области металске и металопластичарске гране, пластичара, грађевинара, представника хемијске и дрвнопрерађивачке индустрије и других грана, ту су били и штандови банака, осигуравајућих кућа, агенција и асоцијација у области привреде.

више фотографија овде као и на сајту Сајма 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије