• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Аустријска компанија "Ајмакс" (Eyemaxx), која се бави изградњом пословног простора, бизнис паркова и логистичких центара, почиње са реализацијом својих инвестиција у Старој Пазови.

Први човек старопазовачке општине Ђорђе Радиновић је на позив власника и председника компаније Ајмакс Михаела Милера недавно посетио Беч, где је представио општину, разговарао о будућим инвестицијама, и што је најважније потписао Споразум Разумевања, који означава почетак изградње  Логистичког центра, као и Аутлет центра који ће бити налик аутлету Парндорф који се налази у близини Беча. “Милован Божиновић, амбасадор Србије у Аустрији,  је мене информисао, о каквој компанији је реч, и да су представници компаније Ајмакс, који су купили 55 хектара земље у Старој Пазови, имали доста проблема око издавања дозвола за рад, што је проузроковало застој изградње објеката пуне четири године.” – истакао је председник општине Стара Пазова, и додао да је у протеклих 20 дана, компанији Ајмакс обезбеђена потребна папирологија, која омогућава почетак изградње Логистиког центра већ половином октобра  месеца о.г.

Делекацију општине Стара Пазова, на челу са председником општине, у граду Леополдсдорф (близина Беча) угостили су Михаел Милер и градоначелник овог града Фритс Бласнек.

компанија Ајмакс је само једна од 20 инвеститора из Аустрије која је посетила Стару Пазову и упознала се са њеним капацитетима и одличним географским положајем.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије