• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У присуству великог броја деце и омладине, свечано је отворен новоизграђени комплекс базена између Старе и Нове Пазове, и самим тим отворена је овогодишња купалишна сезона.

Председник Владе Војводине др Бојан Пајтић је симболично, путем магнетне картице отворио пролаз  овог спортско-рекреативног комплекса, смештеног на 24.000 м2 и нагласио да је ово место, које је још пре годину дана представљало празну ледину, од данас једно од најатрактивнијих базенских комплекса у околини,„Ово место сада има велики туристички потенцијал, али оно што је још важније деци Пазове и околине, као и одраслима, пружиће могућност да проведу лето на најлепши могући начин, и малишанима обезбедити безбрижно одрастање.”- рекао је др Бојан Пајтић, председник Владе АП Војводине.

Први човек старопазовачке општине, домаћин данашње свечаности Горан Јовић, нагласио је да је данас испуњен дугогодишњи сан мештана овог краја, који ће од сада моћи да користе благодети једног оваквог објекта. Изразио је уверење да ће исто тако бити могућности да овај комплекс буде реализован и у оквиру друге  фазе. “Дан отварања новоизграђеног базена и прве купалишне сезоне је историјски дан за нашу општину, и кад видим колико су деца која су већ дошла на купање срећна, заиста много говори”- додао је Горан Јовић, председник општине Стара Пазова.

Базени се налазе тачно између Старе и Нове Пазове, а ова локација изабрана је како би што већи број грађана имао прилику да ужива у овом објекту. У оквиру прве фазе на изградњи овог комплекса, корисници имају на располагању три дечија базена различитих дубина са воденим атракцијама и тобоганима укупне површине 574м2, два отворена базена за одрасле, различитих дубина, са воденим атракцијама укупне површине 703м2 уз  пријемно-сервисни објекат.

У другој фази изградње која предстоји, планира се изградња отвореног и затвореног олимпијског базена. Циљ је стварање услова за тренирање пливачких спортова, релаксацију и разоноду становника старопазовачке општине, и такође да се утиче на виши стандард грађана.

више фотографија ОВДЕ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије