• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Горан Јовић, Председник општине Стара Пазова је пустио у рад расвету на фудбалском стадиону „Копито“ у Старој Пазови. Терен је реновиран у августу прошле године и сада сви који тренирају и рекреативно играју фудбал на овом простору могу то да учине и у вечерњим терминима. Поред представника Општине и Месне заједнице Стара Пазова, овом свечаном чину присуствовали су и ветерани ФК „Јединство“, бројни рекреативци који годинама играју фудбал на „Копиту“ и велики број деце.
 “Поред врхунског спорта, и спортиста из наше општине који постижу сјајне резултате, веома је битан и рекреативан спорт. Велико ми је задовољство што сам пустио у рад нове рефлекторе на терену Копито, који ће омогућити играње фудбала и у вечерњим терминима. Поред ових рефлектора додаћемо још неколико и тиме ће атмосфера бити још боља. Сва деца која долазе на овај терен и рекреативно се баве спортом су здрава будућност наше општине” – рекао је Горан Јовић.

Милош Бига, ветеран ФК “Јединство”, и домаћин терена Копито, захвалио се Дирекцији за изградњу, и председнику, на овако великом доприносу. “Драго ми је, и заиста сам срећан , једноставно немам речи које бих употребио, нисам никад ни помислио да би неко дошао на идеју и поставио рефлекторе на овом терену. Превише сам изненађен и одушевљен. Много хвала локалној самоуправи и председнику Горану Јовићу што нам је ово приуштио.” – нагласио је Милош Бига.

Велики број играча Јединства је потекао са овог терена. Сам терен је у јако добром стању, а поставка рефлектора је само побољшала његов изглед. Локална самоуправа улаже у спорт, што је заиста и видљиво.” – рекао је Слободан Јовановић, председник ФК Јединство.

Председник општине Стара Пазова Горан Јовић, најавио је за наредни период и постављање трибина, тако да ће „Копито“ бити лепо место како за играње и тренирање, тако и за гледање утакмица.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије