• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Први човек старопазовачке општине Горан Јовић на велику радост запослених из ШОСО” Антон Скала”, посетио је малишане ове школе и лично им поделио пропуснице за овогодишње купање на базенском комплексу између Старе и Нове Пазове. Сто петнаест малишана из ШОСО „Антон Скала“ моћи ће потпуно бесплатно да се купа овог лета на новим базенима.

Директорка школе Тања Тодоровић је истакла задовољство и подсетила да локална самоуправа а првенствено председник општине Горан Јовић, заиста пружа велику подршку овој школи. “Општинска управа заиста никад не издваја децу из школе Антон Скала. Ми као школа, и колектив заиста имамо велику подршку и помоћ од председника општине.” – рекла је Тања Тодоровић.

“Увек се радујем кад посетим ученике школе Антон Скала, и на моје велико задовољство и њихову радост, поделио сам им пропуснице за овогодишњу купалишну сезону на базенском комплексу. Новоизграђени базени су направљени искључиво због грађана старопазовачке општине а првенствено због деце, која нису била у могућности да лето проводе купајући се на мору.” – истакао је Горан Јовић, први човек старопазовачке општине.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије