• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Сви студенти са територије општине Стара Пазова након попуњавања ЛАМ упитника биће евидентирани у базу података како би послодавци могли лакше да их пронађу и ангажују за посао. Општина Стара Пазова је прва општина у Србији која је кренула са реализацијом овог пројекта који је подржан од стране Владе АП Војводине , који ће се затим проширити и на остале градове.
Презентација, на којој је представљена Локална Академска Мрежа, тачније електронска база студената, одржана је у Белој згради у великој сали, уз присуство младих људи, челника Општинске управе и носиоца овог пројекта. Подршка је дошла и од Мирослава Васина, војвођанског секретара за рад и запошљавање који је био гост на презентацији ЛАМ-а, на којој је поручио  студентима, да морају да буду путем интернета у комуникацији са председником општине и са Канцеларијом за младе која ће водити овај пројекат.  „Овим пројектом општина Стара Пазова пружа шансу студентима да се интегришу у јавни и економски живот своје општине. Наши студенти су веома тражени у иностранству, али они морају да остану у Србији, јер су овде потребни.“- истакао је Мирослав Васин.

Зоран Суботички професор књижевности из Бечеја, захваљујући коме је Стара Пазова и кренула са реализацијом пројекта посвећеног студентима, истакао је да локална самоуправа мора да зна колико студената има, где они студирају и са којим просеком. „Млади школовани људи су потребни свакој локалној самоуправи и сваком председнику општиине, и због тога је овај пројекат веома значајан. Мени је драго што је најбоља локална самоуправа у Србији на челу са Гораном Јовићем који је води, препознала добробит истог.“ – додао је Суботички.

„Са задовољством сам прихватио овај пројекат, јер су нам млади кадрови потребни, и овим ћемо имали брз и лак увид у базу података где ће се налазити сви студенти из наше општине. Ово није добро само за нас као Општинску управу, неко и за све постојеће и будуће инвеститоре којима су потребни стручњаци.“ – истакао је Горан Јовић председник општине Стара Пазова и подржао иницијативу да се оснује Удржење студената општине Стара Пазова.

ЛАМ упитник, студенти могу попунити путем интернета на званичној презентацији општине Стара Пазова, или лично на инфо пулту у Општинској управи и Канцеларији за младе.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије