• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

„ДЕЧЈИ ДАНИ ФУДБАЛА“ У организацији Општине Стара Пазова у суботу 31. марта и недељу 1. априла у Новој Пазови на терену ФК Раднички са вештачком травом, одржаће се турнир у малом фудбалу за ученике основних школа из целе општине, тачније за ученике од првог до четвртог разреда.

Манифестација је под називом „Дечји дани фудбала“. На овој манифестацији ће учествовати деца од првог и четвртог разреда, очекујемо да ће бити масовна, а већ имамо и потврду да ће учествовати осам основних школа из наше општине“  рекла је Љибушка Лакатош, руководилац одељења за спорт и омладину у Општини Стара Пазова.

Борис Мутић је у име организатора истакао да ће на турниру учествовати осам основних школа, једино се неће појавити ученици из ОШ „23. Октобар“ из Голубинаца, и очекује се око 400 деце.  „Први дан, у суботу играју само први и трећи разреди, а битно је истаћи да ће се играти две утакмице истовремено пошто на стадиону Радничког са вештачком травом имају два игралишта. На једном игралишту ће играти први, а на другом трећи разреди. Први разреди играју 4+1, фудбалским жаргоном речено, а укупан број играча у екипи је десет. Трећи разреди играду 7+1, а укупан број играча у екипи је 12. Други и четврти разреди који ће такође доћи у суботу, по добијању мајица које ће задужити, после тога за њих ће бити организован обилазак градског базена између Старе и Нове Пазове.“  Истакао је Мутић.

Распоред такмичења у оба дана турнира:

„Араницки“ и „Свети Сава“ је први четвртфинални пар, други четвртфинални пар је „Слободан Савковић“ и „Милан Хаџић“, победници тих дуела ће играти међусобно у полуфиналу. Трећи и четврти четвртфинални пар „ОШ „Бошко Палковљевић Пинки“ и „Никола Тесла“ и четврти четвртфинални пар је ОШ „Херој Јанко Чмелик“ и „Вера Мичшевић“ из Белегиша. Дакле, победици из последње четири прочитане школе ће играти у полуфиналу.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије