• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovnaSOSOОпштина Стара Пазова показала је да није само општина бизниса и спорта већ и општина хуманости. Данас је у просторијама ШОСО „Антон Скала“ председник општине Стара Пазова Горан Јовић, доделио кључеве новог аутомобила марке Фиат „Пунто“ директорки школе Тањи Тодоровић. „Аутомобил је обезбеђен и користиће се у оквиру пројекта Општине Стара Пазова, под називом Нега и помоћ у кући деци са сметњама у развоју и њиховим породицама. Веома нам значи, јер је неговатељицама које одлазе на терен потребан аутомобил ради превоза, и лакшег обављања посла радника који помажу породицама, корисницима услуга на целој територији општине Стара Пазова.“ Истакла је Тања Тодоровић, директорка школе.

„ШОСО „Антон Скала“ је једина школа за децу са посебним потребама на територији општине Стара Пазова, Инђија и Пећинци, и свакако да ће квалитет услуге и у овом пројекту а и даље зависити и од тога да ова школа има сопствени аутомобил.“ Нагласио је председник општине Стара Пазова Горан Јовић, након што је предао кључеве директорки школе.

Након преузимања аутомобила, директорка школе Тања Тодоровић заједно је са председником општине, посетила породицу Несторовић из Старе Пазове, која је корисник услуга пројекта Нега и помоћ у кући деци са сметњама у развоју и њиховим породицама. Александар (26) и Љиља (21) су брат и сестра, којима у много чему помажу неговатељице. Неговатељица која помаже овој породици и те како је потребна, и по речима родитеља, много се лакше живи. „Много је времена прошло, деца су таква од рођења, наравно да нам помоћ прија и веома значи, јер и ми полако осећамо умор, али уз помоћ неговатељица, заиста нам је лакше.“ Истакли су родитељи Александра и Љиље.

По речима председника општине, локална самоуправа ће и даље наставити да помаже оваквим породицама, као и породици Несторовић.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије