• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У Братислави главном граду Словачке, одржан је већ традиционални сусрет пазовчана у дијаспори који је окупио око 300 старопазовчана који живе у Словачкој, Аустрији и Немачкој. На сусрету су поред делегације из Општине Стара Пазова и месне заједнице, били и музичари, солиста Борис Бабик и представнице Удружења жена Словачког Културно уметничког друштва „Херој Јанко Чмелик”. Прве вечери 17. сусрета пазовчана у дијаспори, приређен је пријем у Амбасади Републике Србије у Братислави. Чланице Удружења жена Словачког друштва "Херој Јанко Чмелик" су за све госте припремиле аутентична јела пазовачких Словака. У име Општине Стара Пазова, гостима и домаћинима се захвалио председник општине господин Горан Јовић који је истакао да овакви сусрети помажу развоју добрих односа свих пазовчана према свом родном крају, као и да је општина Стара Пазова добила награду као најбоља локална самоуправа, управо захваљујући људима који живе и раде у њој, али и онима који су у дијаспори и редовно је посећују.
Амбасадорка Радмила Хрустановић се захвалила на програму и истакла да, захваљујући и оваквим манифестацијама, између Србије и Словачке нема отворених питања у билатералним односима.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије