• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

skolaЗбог снега и ниских температура до сада је у 32 општине у Србији проглашена ванредна ситуација и дошло је до обуставе наставе у основним и средњим школама, као и у предшколским установама. Што се тиче општине Стара Пазова, поводом новонастале ситуације, хитно је одржана седница Кризног штаба, на којој је донета одлука, да ученици основних и средњих школа, као и деца припремне наставе, неће похађати наставу у понедељак 6. и уторак 7. фебруара.

Министарство просвете ће у сарадњи са надлежним институцијама пратити временске прилике и благовремено обавестити јавност о наставку наставног процеса, док ће о начину надокнаде пропуштене наставе одлучивати директори школа.

Што се тиче предшколских установа "Полетарац" у Старој Пазови и "Радост" у Новим Бановцима, они ће радити редовно као и сваког дана, с тим што ће деца у ПУ у Новој Пазови сви бити у једном објекту у Дрварској улици.

У зависности од временских услова у општини Стара Пазова, у уторак ће бити донета одлука за наредни период када је у питању рад школа и предшколских установа, закључено је на седници.

Ова одлука је донета да би се деца и ученици заштитили од опасности због екстремно ниских температура, отежаних услова у којима ради просветни систем, али и као мера која подржава стабилизовање енергетског сектора у земљи.

Према прогнози Хидрометеоролоског завода, "ледени дани" у Србији ће трајати до 15. фебруара.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије