• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Нову 2012. годину на Тргу "Др Зорана Ђинђића" у Старој Пазови уз сјајан, трочасовни наступ групе "Рибља чорба" коме је претходио наступ Алексе Јелића, дочекало је више од дванаест хиљада посетилаца из старопазовачке општине и околних места, али и из Ниша, Краљева, Суботице, Београда и Новог Сада, као и из околних држава у региону, Босне и Херцеговине, Хрватске, Словеније и Македоније.

Масовна посећеност новогодишњем спектаклу у Старој Пазови, чини се, да је превазишла очекивања и организатора и генералног покровитеља, Центра за културу и општине Стара Пазова.Изводећи своје хитове као што су "Кад сам био млад", "Лутка са насловне стране", "Остани ђубре до краја", "Последња песма о теби", "Немој да идеш мојом улицом", "Погледај дом свој анђеле" ... група "Рибља чорба" код публике међу којима су већином били млади, успоставила је емотивне вибрације и осећај сједињења у мелодијама овог домаћег рокенрол бенда који траје. Да и ова новогодишња манифестација доживи изузетан успех, и можда надмаши многе претходне, најзаслужнији је први човек старопазовачке општине господин Горан Јовић.

 “Добро вече.. Знате ли зашто је Стара Пазова ове године, односно 2011-те званично најуспешнија општина у Србији? Зато што има најбоље људе, а Ви сте то вечерас показали. Желим Вам све најбоље у 2012. години! “ упутио је посетиоцима председник општине Горан Јовић. Честитајући Нову годину председник општине Стара Пазова пожелео је да општина Стара Пазова буде, не најбоља само у Србији, него и Европи.

 

 Новогодишњи спектакл, тачно у поноћ употпунио је десетоминутни ватромет, док се публика могла загрејати уз чај, кувано вино и ракију. Скандирајући "Пазова, Пазова" и тражећи бис више, посетиоци јавног дочека 2012. год. у Старој Пазови изразили су своје одушевљење, не само избором групе, него и комплетном организацијом новогодишњег спектакла у коме се водило рачуна о сваком детаљу.

 

За најмлађе, "Дочек дечије Нове године" организован је у подне 31. децембра где су уз Пеђолина, познатог уметника и аниматора наступили учесници МИНИ-ТИНИ феста, хорови ОШ "Херој Јанко Чмелик" и полазници школе страних језика "Линго". Сви присутни на дечијем дочеку Нове године, као поклон општине Стара Пазова (сем слаткиша) добили су дупли ЦД и ДВД "Рибље чорбе" које су потписивали чланови групе. “Рибља чорба” је такође била присутна и на дочеку дечије Нове године, где је заједно са најмлађима отпевала песму “Авиону сломићу ти крила”.

фотографије са дочека дечије нове године погледајте ОВДЕ

фотографије са наступа групе "Рибља чорба" за дочек 2012. године погледајте ОВДЕ


одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије