• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Промоција књиге и најава новогодишњег спектакла-Бора ЂорђевићНакон наступа на концерту у оквиру Културног лета 2010, фронтмени групе Рибља чорба синоћ су током конференције за новинаре најавили прави спектакл који ће пружити публици за дочек 2012. год. на Тргу др Зорана Ђинђића у Старој Пазови.

„Ми ћемо свирати минимум три сата, увешћемо нашу публику у 2012 год. са провереним старим хитовима, као и са новим песмама које су људи веома брзо заволели, јер ми нисмо група која живи од старе славе. Ми ћемо током концерта отпевати и неке нове песме које ће се наћи на нашем деветнаестом студијском албуму, јер то је најмање што можемо да урадимо за фанове који по мом сазнању стижу и из Словеније и Хрватске.“ нагласио је Бора Ђорђевић

Председник општине Стара Пазова Горан Јовић надовезао се на Бору Ђорђевића и поручио грађанима и бројним фановима Рибље чорбе да их заиста чека феноменалан дочек Нове године. „Ми смо јуче добили признање за најбољу локалну самоуправу у Србији, а најбоља локална самоуправа у Србији ће имати и најбољи дочек Нове године у целој регији ако не и шире.“ истакао је први човек старопазовачке општине. Горан Јовић такође је подсетио на програм који ће обележити 31. децембар, а то су дочек дечије Нове године на Тргу др Зорана Ђинђића, са почетком у 11:00 часова, где ће поред Пеђолина, такође бити присутна група Рибља чорба, која ће отпевати једну песму, дружити се са децом, и делити им аутограме и поклон CD-ове.

Након конференције, фронтмени групе Рибља чорба, Бора Ђорђевић и Миша Алексић промовисали су Борину књигу „Шта је песник хтео да каже“ где су бројној публици дочарали настанак својих песама, и уопште опстанак саме групе која траје преко 30 година. „Чудно је то, али у свакој песми има нешто истинито, свака песма је написана са неким разлогом, Лутка, Ђубре, Анђеле, Амстердам, Ал Капоне, Минут са њом, све су то песме које имају историју и разлог свог настанка.“ поручио је Бора Ђорђевић. Бора је додао да је своју књигу посветио својој супрузи Сандри, и да публика може да очекује и наставак књиге.

Надовезивајући се на Бору, Миша Алексић је поучен књигом поручио да је то штиво које је заиста писано за целу породицу, и да се чак и он веома насмејао у неким ситуацијама док је читао књигу. Миша Алексић је такође написао књигу под називом „Уживо“ Шокантна исповест бас гитаристе Рибље чорбе. У овој узбудљивој књизи он открива многе тајне и непознате приче бенда за који је угледни британски музички часопис NME рекао да је најпопуларнија ствар у Југославији после Тита!”, пише у саопштењу издавачке куће Лагуна, за коју је објављена ова књига.

 

Рибља чорба ће наступати 31.децембра око 22:00 часа на Тргу др. Зорана Ђинђића у Старој Пазови.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије