• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

"Пороци човечанства" аутора и редитеља Мирослава КожикаПороци човечанства, назив је позоришне представе, аутора и редитеља Мирослава Кожика, која је премијерно изведена у позоришној сали у Старој Пазови. Реч је о театру покрета у којем играју млади глумци и у којем млади аутор жели да покаже на проблеме и мане, као што су пре свега љубомора и себичност.


Публика у пуној позоришној сали није штедела дланове за млад, одлично, уигран и талентован ансамбл представе, у којој доживљај употпуњују добри светлосни ефекти и ауторска музика Мирослава Бака. Појекат је реализован под покровитељством Општине Стара Пазова у сарадњи са Канцеларијом за младе, Центром за културу и Словачким позориштем ВХВ СКУД-а Јанко Чмелик.

Глумци:Златко Кочиш, Немања Јовић, Милан Мутић, Душан Цетина, Андреа Станишић, Михаела Кочиш, Теа Балеј, Сања Ћирковић, Ема Кочиш и Мирослав Кожик.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије