• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Данас су на месту посечених платана испред евангелистичке цркве у центру Старе Пазове, председник општине Горан Јовић, начелник за комуналне делатности Миленко Бубоња, чланови Општинског већа, др. Миша Филип и Павел Гирег, одборници у Скупштини Општине Стара Пазова Јан Мајорски, Милинка Маћерек, Михал Балаж, председница удружења "Еко сан" Мира Домоњи, директор Центра за културу Александер Бако и директорица предшколске установе "Полетарац" Ана Лепшановић, у присуству многобројних грађана засадили три јелке, међу којима је и једна сребрна.

Том приликом председник Јовић нагласио је: ”Уз захвалност свима који су дошли да пожелимо да ове наше јелке овде у центру Старе Пазове буду лепе и дуговечне, желим да се захвалим и људима из јавног предузећа “Чистоћа” који су данас овде и извођачима радова који  раде веома брзо јер су добили задатак да до бадње вечери  24. децембра овај део код цркве буде потпуно завршен. Јелке које смо данас засадили биће украшене за Божићне и Новогодишње празнике, то ће бити  један зелени комплекс, потпуно одвојен, који ће ја се надам увесељавати све наше грађане. “

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије