• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

ПОТПИСАН ПРОТОКОЛ О РАЗВОЈУ ТУРИЗМА

Протокол о сарадњи сремских општина у области туризма потписали су јуче, 29.11.2011. године, у хотелу "Continental" у Београду, председници 8 општина Срема, где су  поред општине Стара Пазова, Протокол потписале и општине Инђија, Рума, Ириг, Сремска Митровица, Пећинци, Шид, и  Сремски Карловци).

Обраћајући се присутнима Соња Лихт председница Београдског фонда за политичку изузетност, која је један од организатора овог пројекта као и Влада Србије и њено Министарство за локалну самоуправу, је констатовала да је потписивање Протокола само почетак једног великог посла који може да донесе значајне резултате свакој општини у колико га она препозна и уложи у њега све своје снаге. Професор Мијат Дамјановић је нагласио да је неопходно ангажовање локалних самоуправа на унапређењу соспственог рада како би грађани као крајњи конзументи били задовољни. Председник старопазовачке општине господин Горан Јовић сматра да се до сада реално сагледавајући стање у области туризма у општини Стара Пазова мало урадило, али ће потписани Протокол, и едуковани људи запослени у локалној самоуправи бити добра основа за рад како би цео Срем постао туристички примамљива дестинација. Општина ће са своје стране чинити напоре да се конкретизују све оне жеље и хтења која значе напредак.

 

Током церемоније учесницима семинара су уручени сертификати.  Семинар се састојао од 5 делова у оквиру пројекта "Европске интеграције и локални развој - ка успешним стратегијама и добром управљању",  организатор истог је био  Београдски фонд за политичку изузетност. Учесници семинара из Општине Стара Пазова, који су добили сертификат су:  Вјера Рудовић, Мирјана Комненовић, Милош Јовић, Миленко Бубоња.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије