• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

КРЊЕШЕВЦИ ДОБИЛИ РЕНОВИРАНУ АМБУЛАНТУУ плану Општине Стара Пазова за наредну годину је и реновирање амбуланти у Голубинцима и Војки, и Антитуберкулозног диспанзера у Новој Пазови, нагласио је приликом обиласка реновиране Здравствене станице у Крњешевцима, председник општине Стара Пазова господин Горан Јовић.


Здравствена станица је преуређена после више од 15 година. Просторије су комплетно окречене, уређене су бокс чекаонице, лекарске собе и санитарни чвор, замењене су плочице, намештај, и уграђен је ИЦ и видео надзор, истакао је директор старопазовачког Дома здравља др Жељко Катић, нагласивши да је уређење амбуланте финансирано средствима Дома здравља и општине Стара Пазова.

Председник Савета Месне заједнице Крњешевци, Драган Трифуновић изразио је задовољство што су и поред чињенице да је самодопринос укинут, мештани Крњешеваца добили комфорну и савремено опремљену амбуланту.

„Здравствена заштита је веома важна, о томе водимо рачуна и у будућности ћемо се трудити да нашим суграђанима пружимо што већи комфор и што боље услуге.“ нагласио је председник општине.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије