• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Председник Јовић поделио лопте дециГоран Јовић, председник општине Стара Пазова и Љибушка Лакатош, руководилац Одељења за спорт и омладину, поделили су у три основне школе у Старим Бановцима, Белегишу и Новим Бановцима 14 пакета лопти у којима су биле, кошаркашке, одбојкашке и фудбалске лопте у циљу бољег опремања школа спортским реквизитима.

Председник Јовић је најпре посетио ОШ „Слободан Савковић“ у Старим Бановцима где га је дочекао директор Бошко Милојевић и ученици првог разреда који су се у том тренутку налазили на часу физичког васпитања. Милојевић је рекао да ће поклон много значити за школу, али и за Старе Бановце у којима има много спортских клубова. Слична ситуација је била и у О.Ш. "Вера Мишчевић" у Белегишу где је председник Јовић такође поделио пет пакета са лоптама деци која су се такође затекла на часу фискултуре. У ОШ "Никола Тесла" у Новим Бановцима у спортској сали су били ученици првог и другог разреда са својим учитељицама и директорком школе, који су такође са одушевљем примили нове лопте.

На крају посете све три школе председник општине је истакао : "
На часовима физичког била су дечица првог и другог разреда, јако су срећна, њихова лица све говоре, и јако је битно да воле спорт. Ми се сви присетимо тих дана па кажемо да нам је физичко некако био најомиљенији предмет, али многи то кажу зато што нису волели ни један други предмет. Добро је да се јако добро ради у нашим школама по питању физичког васпитања, а ови дарови ће им свакако помоћи да екипне спортове обављају боље"

Љибушка Лакатош, руководилац Одељења за спорт и омладину је истакла да је ово само један од начина да се помогну школе, а у циљу да се што већи број деце укључи у спортске активности.

Одељење за спорт и омладину је покренуло пројекат "Шта тренираш" у оквиру кога је обезбеђено 120 лопти за основне школе. То није све, одељење ће такође обезбедити и сву спортску опрему за школе.

Наредних дана исте поклоне ће добити и остале школе на територији старопазовачке Општине.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије