• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

ОТВОРЕН САЈАМ ПРИВРЕДЕ У Новој Пазови је отворен Сајам привреде – "Срем место вашег избора". Сајам, који од ове године има ранг регионалне сајамске приредбе, је окупио око осамдесет излагача из најразличитијих области производње и пословања. По речима председника старопазовачке општине Горана Јовића, већ од наредног пута очекује се, да ће ова изложба имати и међународни карактер. Чак и у ова кризна времена предузећа која у овој средини дуго послују, отварају нове погоне и запошљавају нове раднике, истакао је Јовић.


Сајам привреде организовали су Општина Стара Пазова и Привредна комора Срема уз подршку покрајинске Владе и Покрајинског секретаријата за рад, запошљавање и равноправност полова. У наредна два дана у просторијама ОШ Растко Немањић Свети Сава поред бројних излагача, организују се и различити пратећи програми. Улаз на сајам за посетиоце је бесплатан.

Покрајински секретар за рад, запошљавање и равноправност полова Мирослав Васин изјавио је како је Срем данас у привредној експанзији и како је понос свих оних који су дали допринос да је овакав какав је.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије