• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

СТАРА ПАЗОВА НА САЈМУ ИНВЕСТИЦИЈА Општина Стара Пазова учествовала је на 6. Међународном сајму инвестиција који ће у Новом Саду. Ово је друга година да Стара Пазова своје потенцијале бројним посетиоцима презентује на штанду Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД)

из разлога што је сајам оваквог карактера права прилика да се покажу сви потенцијали које једна општина поседује, а Стара Пазова јесте општина са повољном пословном климом.
Првог дана сајма, на скупу чија је тема „потенцијали прехрамбене индустрије у Србији“, а у организацији НАЛЕД-а, присутнима се обратио и председник општине Стара Пазова Горан Јовић оценивши да све могућности прехрамбене индустрије нису довољно искоришћене и да су извоз и инвестиције најзначајније теме у нашој земљи.

Горан Јовић РТВ Војводина

Међународни сајам инвестиција "Инвестекспо", на којем се током три дана на новосадском сајму представљало око 150 пројеката вредних готово милијарду евра, председник општине Стара Пазова господин Горан Јовић истакао да присуство представника више од 50 општина потврђује то да су оне спремне да својим програмима и пројектима изађу у сусрет страном капиталу.

На сајму је учествовало и 10 градова и општина из Хрватске, Румуније, Републике Српске и Словачке, као и Француског националног института.

У структури пројеката доминирају изградња или обнова инфраструктуре, индустријских зона, пословно-стамбени објекти, пројекти везани за енергетску ефикасност, заштиту животне средине и изградњу спортско-рекреативних центара, унапређење бањског и градског туризма, радне зоне и привредно-технолошки паркови.

Стратешки партнери Сајма инвестиција су Влада Војводине и Град Нови Сад, а његово одржавање помогли су и Привредне коморе Србије и Војводине, Национална алијанса за локални економски развој, ВИП фонд, Агенција за страна улагања и промоцију извоза и Развојна банка Војводине.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије