• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Основна школа “Симеон Араницки„ у Старој Пазови је свечано обележила Дан школе, као подсећање на 1. октобар 1896. године, када је Симеон Араницки ступио на свештеничку дужност у Старој Пазови. О постигнућима и пројектима, који су реализовани у школи Араницки, говорила је директорка Салађана Бурсаћ, истакавши да је ове године Дан школе посвећен стогодишњици од изласка знамените монографије „Православна српска парохија у Старој Пазови„ Симеона Араницког, по коме је школа добила име.

Била је то и прилика да се уруче захвалнице заслужним установама и појединцима, који су својим несебичним залагањем допринели успешном раду школе. Између осталих, признање је додељено и председнику општине Стара Пазова Горану Јовићу, који је истакао да су резултати које је школа постигла за две године рада одлични изразивши наду да ће у наредном периоди они бити још бољи.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије