• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Дирекција за изградњу општине Стара Пазова завршила је радове на изградњи моста преко канала Мали Бегеј који повезује Каменареву са Војвођанском улицом. На том месту налазио се мост од цигала, који је датирао из периода пре Другог светског рата, те је био оронуо, пропао и забрањен за саобраћај.

С обзиром на то, мост је срушен и изграђен је нови армирано-бетонски мост, уз помоћ којег је олакшано кретање како возачима тако и пешацима. Мост је дугачак 9,20 метара, а широк је 5,40 метара. Бетонски мост (прелаз) у Каменаревој улици (испред кућних бројева 21-23) је главна веза становника те улице са локалним путем Стара Пазова-Крњешевци. Мост се пружа преко великог канала (дубоког 5 метара и широког 8). Неодговорним понашањем возача (који су камионе и шлепере возили преко моста иако је то забрањено јер је мост намењен само за аутомобиле) мост је био готово у потпуности уништен. Због тога су становници поменуте улице излаз на пут Стара Пазова-Крњешевци морали да траже пар стотина метара даље. Захваљујући овој инвестицији Дирекције за изградњу општине Стара Пазова становници Каменареве улице, али и сви остали, моћи ће безбедно да га користе.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије