• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Екипа СНС победник је турнира "Дај гол" који је по пети пут организован у Старој Пазови. Они су у веома узбудљивој утакмици финала победили екипу Дисконт пића Трио 1 са 3:2, погоцима Марка Перића два и Милана Живића, док су голове за Дисконт пића постигли Ђорђе Рађеновић и Бранислав Живковић у утакмици која је обиловала узбуђењима и резултатском неизвесношћу на опште задовољство око 1.000 гледалаца на игралишту Јединства.

Треће место на турниру освојила је екипа Неу Пасуа из Нове Пазове која је савладала Пин клуб са 6:5. И ове године покровитељи турнира су били Општина Стара Пазова и месна заједница Стара Пазова, организатор ФК Јединство, а медијски спонзор РТВ Стара Пазова. По завршетку турнира пехар за освојено прво место тренеру СНС-а уручио је Слободан Јовановић, председник Извршног одбора Савета месне заједнице Стара Пазова, златне медаље и вредносни чек на 400.000 динара. Капитен Дисконт пића Трио 1 Бранислав Живковић је добио пехар за друго место, сребрне медаље и вредносни чек од 200.000 динара, док је Драган Тодић капитен Неу Пасуа за треће место такође добио пехар, бронзане медаље и чек од 100.000 динара. Пехар за фер плеј добила је екипа ФК Јединство, најбољи играч турнира је Милан Кнежевић из екипе Неу Пасуа, најбољи голман Немања Алексић из екипе Дисконт пића Трио 1, а са девет голова Милош Денић из Пин клуба је најбољи стрелац. Пре свечаног затварања турнира који је ове године окупио 32 екипа, Саша Табаковић организатор турнира уручио је Плакету Општини Стара Пазова, коју је примила Љибушка Лакатош, руководилац одељења за спорт и омладину. Била је то и прилика да се уруче пехари и награде и најбољима на првом футсал првенству Општине Стара Пазова, а турнир је свечано затворио Слободан Јовановић, председник Извршног одбора Савета месне заједнице Стара Пазова, који је за наредну годину најавио још квалитенији турнир и захвалио свим учесницима на фер и коректном понашању.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије