• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

На тргу др Зорана Ђинђића, у Старој Пазови званично је отворено Пазовачко културно лето концертом групе Галија. Културно лето је отворио председник општине Горан Јовић, који је том приликом пожелео, како својим грађанима тако и онима из других општина и градова, који долазе код нас, добар провод овог лета, јер како је нагласио у Пазови је најбоље.

Уз познате хитове, као што су Пољуби ме, Котор, Скадарска, Ти можеш све, Трубе и остали уживало је више од осам хиљада људи више од два сата. Тиме је Неша испунио дато обећање пазовачкој публици и још једном потврдио да ће овог лета најбољи провод бити управо на тргу др Зорана Ђинђића. Директор центра за културу, Александер Бако је најавио наступе групе Амајлија, Дивље јагоде, Плави оркестар, а на тргу ће пред пазовачком публиком такође наступити Караван Радио Београда, у коме ће том приликом гостовати Мерима Његомир, Биљана Јефтић, Саша Илић, Снежана Ђуришић, Раша Павловић и Един Медошевић. Како обичаји налажу и ово културно лето ће бити завршено Пазова рок фестом, где ће публика имати прилику да ужива у наступу Електричног Оргазма, Николе Чутурила Чутуре, Влада Џет бенда, Јамајкана и Пазовачких рок бендова.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије