• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

На иницијативу Горана Јовића, председника Општине Стара Пазова ове године ће се први пут организовати Куп Општине у фудбалу. Куп се организује у циљу популаризације фудбала у Општини, успостављању бољих веза и контакта међу клубовима ради превазилажења евентуалних несугласица и да би се екипе што боље припремиле за ново првенство које ће почети у другој половини августа.

Председник Јовић је истакао да ће куп Општине бити традиционалан и да га треба сваке године све више надограђивати како би постао један од брендова Општине. Он је поновио да ће сви клубови имати обезбеђен бесплатан превоз и плаћене трошкове суђења. У Купу учествује свих девет клубова, подељених у две групе на основу ранга такмичења. Утакмице по групама ће се играти од 20. јула до 13. августа када ће се завршити и полуфинални мечеви. Финале ће бити крајем августа у оквиру прославе Дана Општине и играће се у Националној кући фудбала под рефлекторима. Победник ће добити велики прелазни пехар и један мањи у трајно власништво. Клубове је такође поздравила и Љибушка Лакатош руководилац одељења за спорт и омладину, која је истакла да ово представља једно од важнијих спортских манифестација које организује Општина и да ће клубови имати прилике да се још више зближе и успоставе још присније односе. Потом је обављен жреб који је подсетио на извлачење парова најеминентнијих такмичења, праћених са видео бимом. Жреб је био полудиригован, јер су екипе биле разврстане у две групе према рангу такмичења у коме играју. У Групи "А" има пет екипа, Раднички из Нове Пазове, Јединство из Старе Пазове, Слога из Крњешеваца, Јадран из Голубинаца и Борац из Сурдука док ће у Групи Б играти Дунав из Старих Бановаца, Омладинац из Нових Бановаца, Сремац из Војке и Подунавац из Белегиша. Направљен је распоред одигравања утакмица.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије