• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Председник Горан Јовић отворио је у насељу Бановци Дунав 13. Видовдански турнир у шаху. Миодраг Станковић председник шах клуба Бановци Дунав поздравио је присутне, а затим се такмичарима и грађанима обратио председник Јовић, који је уз похвале за организаторе, истакао да ће општина увек подржати овакве манифестације, а затим је симоблично повукао и први потез.

Љибушка Лакатош руководилац Одељења за спорт и омладину је истакла да овај клуб води рачуна о најмлађима кроз школу шаха и пожелела такмичарима успех. На крају свечаности Станковић је председнику Јовићу и Љибушки Лакатош уручио књиге о шаху. Уз темпо игре 15 минута по играчу, и седам кола по Швајцарском систему, после велике борбе победио је "фиде мајстор" Славко Азарић испред "мајсторског кандидата" Драгана Молдовановића и "интер мајстора" Драгана Инђића. Награде најбољима уручио је Срђан Станковић заменик председника Скупштине општине Стара Пазова. Турнир је организован уз учешће познатих имена из света шаха: Душана и Александра Инђића, Милана Скока, Драгана Радуловића, Славка Азарића и других, а у организацији шах клуба Бановци Дунав. Турнир је организован захваљујући подршци и помоћи Општине Стара Пазова и Министарства за спорт и омладину. Овај догађај био је и прилика да се уруче награде и најбољима на турниру који је недавно организован за најмлађе такмичаре, Александру Предојевићу и Милошу Станковићу уручене су вредне књиге.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије