• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Спортски центар Фудбалског савеза Србије посетила је делегација Владе Републике Србије, Министарства омладине и спорта, и партнера који су учествовали у реализацији пројекта изградње Куће фудбала. Званично отварање Куће фудбала заказано је за 14. мај, а очекује се долазак председника ФИФА Сепа Блатера, председника УЕФА Мишела Платинија, затим представника националних фудбалских савеза, као и политичког врха Србије. Горан Јовић, председник општине Стара Пазова истакао је да је презадовољан успешно завршеним послом.

Помно сам пратио, готово свакодневно, радове на објекту. -Све је почело 26. децембра 2008. године, потписивањем уговора, настављено је полагањем камена темељца 1. октобра 2009. и сада, после мање од годину и по дана, отвара се грандозни објекат. Посебно сам срећан због чињенице да су не само Стара Пазова и Фудбалски савез Србије него читава земља добили спортски центар којим могу да се поносе у светским размерама, нагласио је председник Јовић.Присутнима се обратио и Томислав Караџић, председник Фудбалског савеза Србије, који је поред осталог, рекао:Ово је сигурно један од најлепших спортских центара у Европи, а Стара Пазова је постала главни фудбалски град Србије, па и шире- рекао је председник ФСС Томислав Караџић.Снежана Самарџић Марковић, министарка омладине и спорта у Влади Републике Србије, рекла је током посете Спортском центру у Старој Пазови да је Кућа фудбала понос спортске инфраструктуре у Србији. Изградња капиталног објекта какакв имамо прилику да видимо, доказ је да и у мањим срединама могу да се праве визионарски пројекти, нагласила је Министарка Самарџић Марковић.Млађан Динкић који је био Министар за економију и регионални развој у почетној фази изградње Спортског центра фудбалског савеза Србије, честитао је на успешно завршеном пројекту и додао: Србија је спортска нација, а фудбал најпопуларнији спорт у земљи и потпуно заслужујемо оваквав спортски центар.Надам се да ће сад и фудбалери, кад имају врхунски спортски објекат, кренути путем којим иду тенисери, ватерполисти, кошаркаши и постизати врхунске резултате.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије