• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Тек што је завршена Национална кућа фудбала, у општини бизниса и спорта започета је нова капитална инвестиција. У Старој Пазови потписан је уговор о изградњи прве фазе базенског комплекса вредан 275 милиона динара.Уговор о првој фази радова је потписан између Дирекције за изградњу и конзорцијама домаћих фирми које су понудиле најповољније услове („Пројектмонтажа“ АД, „Јединство“ АД Ужице и „СМБ градња“ )

Прва фаза изградње базенског комплекса подразумева изградњу укупно пет базена - три мања за децу и два за одрасле, док је у другој и трећој фази предвиђен завршетак комплекса, као и изградња олимпијског базена са трибинама и затвореног базена за испливавање. Фонд за капитална улагања АП Војводина у највећем делу финансира овај пројекат. -Када базен буде отворен, буџетским средствима ће се финансирати и карте за студенте и ђаке, а биће уведени и обавезни часови пливања, нагласио је директор Дирекције за изградњу Јован Тишма и истакао да је ово капитална инвестиција за све житеље општине а нарочито за младе. -Ово је историјски дан, јер ће вишедеценијски сан грађана општине бити испуњен, као што је и обећано, нагласио је Јован Тишма. Комплекс ће бити изграђен на атрактивној локацији - раскрсници путева за Стару и Нову Пазову, Војку и Старе Бановце,а пројектом је предвиђена изградња кружног тока као и пешачко бициклистичке стазе која би повезивала насељена места. -Ово је велики дан за грађане општине Стара Пазова , а већ у августу ће базен примити и прве купаче, истакао је председник општине Горан Јовић изразивши задовољство што је коначно испуњена велика жеља свих грађана општине. Прилог Радио Телевизије Војводина о изградњи базенског комплекса погледајте овде

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије