• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna pazljivkova smotraОсмог фебруара сви предшколци и ученици првог и другог разреда основних школа старопазовачке општине учествоваће у школској смотри у оквиру такмичења "Пажљивковова смотра".

Ово такмичење које традиционално већ годинама организује Агенција за безбедност саобраћаја у сарадњи са локалним Саветима за безбедност саобраћаја има за циљ да деца кроз дружење и игру лакше и брже усвоје новa знања из ове веома значајне области.

Кроз песмице и интерекативну књигу и бојанку у којима је главни јунак дечак Пажљивко, а које свако дете овог узраста добија почетком школске године, на најбољи начин малишани ће савладати како безбедно да учествују у саобраћају као пешаци и бициклисти.

Ове године у свим местима општине Стара Пазове 632 ученика првог разреда, 597 ученика другог разреда и 683 предшколаца биће обухваћено пројектом, а након утврђених резултата формираће се школске екипе које ће учествовати на следећем нивоу такмичења које је планирано почетком марта.

Унапређење саобраћајног васпитања нарочито најмлађих учесника у саобраћају је један од најважнијих задатака сваког Савета за безбедност саобраћаја, обзиром да су деца најрањивија група са којом треба свакодневно од најранијег узраста радити на едукацији и познавању саобраћајних правила и учењу безбедном путу до школе.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије