• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Четврти по реду Мото-скуп Војка 2013Чланови Мото клуба „Фантоми“ позивају све грађане и пасиониране љубитеље двоточкаша на Мото-скуп „Војка 2013“ који ће се одржати 08. септембра 2013. године. Мото-скуп почиње у 15 часова доласком гостију - бајкера и музиком са разгласа. Затим је предвиђен дефиле улицама Војке у 17 часова и одмах након вожње ручак у просторијама Дома културе. Програм ће се наставити наступима мизучара и рок бендова из Војке.

Историјат клуба и манифестације

Мото-клуб „Фантоми“ је основан 2008. године. Преко 40 чланова клуба је присуствовало оснивачкој седници на којој је донета и одлука да се организује мото-сусрет у првој недељи септембра. Поред велике воље да се све одради као на мото-скуповима у великим градовима, чланови клуба су организовали и хуманитарну акцију прикупљања средстава за завршетак радова на фискултурној сали при основној школи „Милан Хаџић“ у Војки.

Војчани, посетиоци мото-скупа из целе Општине и гости из региона и целе Србије добили су несвакидашњи догађај са дефилеом улицама Војке, бесплатним улазом на простор мото-скупа, рок концертом музичких група из Војке, ручком за све учеснике, лепим привеском са ознакама клуба. Мото-сусрет у Војки 2008. године јединствен је и по одлуци чланова клуба да се пиће не наплаћује и за време трајања мото-скупа сви учесници и посетиоци су могли да бесплатно да се освеже уз разна пића.

Следећи мото-скуп је одржан 2009. године на простору садашње зелене пијаце и у просторијама ловачког друштва у Војки. Време одржавања је исто прва недеља у септембру и на тај начин се кренуло у стварање традиције. Поред времена одржавања чланови клуба су се потрудили да гостопримством и садржајем задовоље све учеснике и посетиоце скупа. Посећеност је захваљујући доброј организацији претходног скупа повећана за дупло са преко 150 мотора. Трећи Мото-скуп је одржан 2010. године на истом простору и у првој недељи месеца септембра. Посета је поново дуплирана и према проценама организатора, јер улазнице поново нису наплаћиване, на Мото-скупу је било преко 250 мотора из свих крајева Србије.

Током 2011 и 2012. године организатори Мото-скупа су имали велико неразумевање од стране тадашње локалне самоуправе те сходно томе тих година није било могуће наставити успостављену традицију.

Данас, после две године чланови клуба су са старом енергијом спремни да се врате на место првог успешно одржаног мото-скупа којег се и сада са поносом многи сећају. Поново ће улаз бити бесплатан, куваће се добар пасуљ у казану, бесплатно ће наступити рок групе, а љубитељи мотора, људи добре воље и расположења ће испунити центар Војке.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије