• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Међународни дан заштите озонског омотачаУ оквиру пројекта „Шарено лето, шарена јесен 2013“, које финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије, Канцеларија за младе општине Стара Пазова, Канцеларија за младе Сремски Карловци и УГ „ХММ..“ у понедељак, 16. септембра у Старој Пазови, уз подршку Центра за културу Стара Пазова, обележиће се Међународни дан заштите озонског омотача.

У реализацију пројекта обележавања ће се укључити десет основних школа са територије општине Стара Пазова, из којих ће бити изабрано по пет до седам ученика од првог до четвртог разреда, који ће присуствовати јавном часу о екологији на Тргу.

Након јавног часа, ученици ће радити ликовне радове на наведену тему. У случају лепог времена цртаће се кредама на Тргу, уколико буде лоше време, цртаће се на паноима у Белој згради. За учеснике ће обезбеђено освежење, захвалнице и симболичне награде, а награђиваће се и три најлепша цртежа. Време одржавања је 12:00 часова до 14:00 часова на Тргу Др Зорана Ђинђића у Старој Пазови.

Центар за културу Стара Пазова и Канцеларија за младе унапред захваљују управама школа које ће се одазвати акцији, а свим учесницима желе лепо дружење, у нади да ће им овај догађај донети нова знања о природи и све већем глобалном значају екологије.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије