• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У суботу, 19. октобра у Новe Бановцe стиже бициклистички фестивалОвог викенда у Новим Бановцима одржава се бициклистички фестивал „Трка задовољства“, која ће се протезати уз Дунав тј. Дунавском рутом од Нових Бановаца до Сурдука. Поменути бициклистички фестивал организује EcoBike Unikat уз подршку Општине Стара Пазова и Месних заједница: Нови Бановци, Бановци-Дунав, Стари Бановци, Белегиш и Сурдук.

Tрка стартује у суботу, 19. октобра у 10:30 часова. Окупљање је у центру Нових Бановаца, а након тога предвиђена је „Дунавска рута“ – вожња од Нових Бановаца до Сурдука.

Главни циљ манифестације је подизање свести грађана о здравом животу и очувању животне средине, чему ће нарочито допринети и акција рециклаже која ће се одржати у оквиру бициклистиког фестивала.

Организатори су предвидели и трку хронометра, али и садржаје за најмлађе бициклисте. Биће организована и изузетно корисна и занимљива показна вежба заштите деце у саобраћају. За све оне који огладне од Дунавске руте организовано је и кување паприкаша.

Очекују се бициклисти из околине, Београда, Новог Сада и других градова, присталице здравог живота, спортских активности и рекреације.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије