• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbНа основу Закона о потврђивању споразума о зајму (Пројекат „Чиста енергија и енергетска ефикасности за грађане у Србији“) између Републике Србије и Међународне банке за обнову и развој („Службени гласник РС - Међународни уговориˮ, број 6/22), члана 18. Правилника о суфинансирању мера енергетске санације, породичних кућа и станова у оквиру пројекта „Чиста енергија и енергетска ефикасности за грађане у Србији“ („Службени лист општина Срема“ број: 21/23) a у вези закљученог Уговора о суфинансирању програма енергетске санације породичних кућа и станова који спроводи општина Стара Пазова број 400-575/2023-II од 20.07.2023. године, и утврђене листе директних корисника сходно Јавном позиву за учешће директних корисника (привредних субјеката) у спровођењу мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији општине Стара Пазова број 501- 390/2023-IV од 31.08.2023. године и Одлуке Oпштинског већа општине Стара Пазова о расписивању јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова број 501-447/2023/IV од 25.09.2023. године објављује се Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији општине Стара Пазова за 2023. годину.

Јавни позив ће трајати до утрошка средстава, а најдуже до 31.12.2023. године.

Попуњени, потписани и одштампани пријавни образац и документација из поглавља VII. Јавног позива достављају се у затвореној коверти са назнаком:
„ПРИЈАВА ЗА ЈАВНИ ПОЗИВ за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији општине Стара Пазова за 2023. годину - НЕ ОТВАРАТИ”, са пуном адресом пошиљаоца на полеђини коверте.

За све додатне информације и обавештења у вези Јавног позива можете се обратити на контакт телефон 022/310-013 и или електронску адресу: е-mail: energetska.sanacija.jp@starapazova.rs.

Сва питања и одговори биће објављени на интернет страници ЈЛС.

Преузмите документа:

Текст јавног позива

Прилог 1 - образац

Прилог 2 - информације о потребној техничкој документацији

Прилог 3 - изјава

Закључак

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије