• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbОбавештавају се избегла лица са пребивалиштем/боравиштем на територији Општине Стара Пазова да је расписан Јавни позив ради попуњавања анкете о стамбеним потребама избеглица у циљу ажурурања јединствене базе потреба за стамбеним збрињавањем избеглица.

Лицима са пребивалиштем/боравиштем на територији Општине Стара Пазова која су услед догађаја из периода од 1991. године до 1995. године, стекле статус избеглице у Републици Србији а која су без трајног стамбеног решења да се до 06.маја 2022.године јаве у Општину Стара Пазова у Повереништво за избеглице и миграције РС, канцеларија бр.13, ради попуњавања анкете о стамбеним потребама избеглица у циљу ажурурања јединствене базе потреба за стамбеним збрињавањем избеглица.

Напомена: Анкетни образац садржи податке о носиоцу и свим члановима породичног домаћинства (име и презиме, датум рођења, ЈМБГ – пожељно је понети личне карте свих чланова)

Преузмите документа:

Јавни позив

Анкетни образац

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије