• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbНа основу члана 32. став 6. и члана 44. став 1. Закона о црквама и верским заједницама („Сл. гласник РС“ број 36/2006), члана 48. Статута општине Стара Пазова („Сл.лист општина Срема“ број 09/19), члана 7. Одлуке о ребалансу буџету општине Стара Пазова за 2021. годину („Сл.лист општина Срема“ број 46/20, 27/21 и 39/21) и члана 6. став 1. Правилника о измени правилника о критеријумима у поступку доделе средстава црквама и верским заједницама број 453-1/17-IV од 06. марта 2017. године, Председник општине Стара Пазова дана 01.11.2021. године расписује Трећи јавни конкурс за доделу средстава црквама и верским заједницама у 2021. години.

Право на доделу средстава путем овог Јавног конкурса имају цркве и верске заједнице које су одређене као традиционалне Законом о црквама и верским заједницама (“Сл. гласник РС“ бр. 36/2006), а које се налазе на територији општине Стара Пазова или које програм од јавног интереса реализују на територији општине Стара Пазова.

Конкурс је отворен до 15.11.2021. године и објављује се на званичној интернет страници општине Стара Пазова и огласној табли Општинске управе.

Конкурсна документација се може преузети сваког дана у термину од 07:00 до 15:00 часова на инфопулту општине Стара Пазова као и на званичној интернет страници општине Стара Пазова.

Пријаве са наведеном документацијом предају се у затвореној коверти лично или путем поште на адресу: Општина Стара Пазова, Стара Пазова, Светосавска 11, Комисији за доделу средстава црквама и верским заједницама.
На коверти обавезно назначити: ТРЕЋИ ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЦРКВАМА И ВЕРСКИМ ЗАЈЕДНИЦАМА, НЕ ОТВАРАТИ!

Преузмите документа:

Текст конкурса

Пријава

Листа вредновања

Одлука о додели средстава

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије