• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbОдељење за урбанизам и грађење Општинске управе општине Стара Пазова, на основу члана 50. и члана 51б. став 3. („Сл. гласник РС“, број 72/09, 81/09, 64/10, 24/11, 121/12, 42/13 - одлука УС, 50/13 - одлука УС, 98/13 -одлука УC, 132/14, 145/14, 83/18, 31/19, 37/19 и 9/20-др. закон) оглашава Јавни увид у нацрт измена и допуна плана генералне регулације насеља Стара Пазова са извештајем о стратешкој процени утицаја измена и допуна плана генералне регулације насеља Стара Пазова на животну средину.

1. На јавни увид излаже се Нацрт измена и допуна Плана генералне регулације насеља Старој Пазови са Извештајем о стратешкој процени утицаја измена и допуна Плана генералне регулације насеља Старa Пазовa на животну средину у периоду од 15. септембар (уторак) до 14. октобар (среда) 2020. године.

2. Нацрт измена и допуна Плана генералне регулације насеља Старa Пазови са Извештајем о стратешкој процени утицаја измена и допуна Плана генералне регулације насеља Стара Пазова на животну средину, биће изложен у приземљу зграде Општине у Старој Пазови, Светосавска 11 и у МЗ Стара Пазова, радним данима од 7,30 до 15,00 часова.

3. Примедбе на Нацрт измена и допуна Плана генералне регулације насеља Старa Пазовa са Извештајем о стратешкој процени утицаја измена и допуна Плана генералне регулације насеља Старa Пазовa на животну средину, заинтересована правна и физичка лица могу да доставе у писаној форми за време трајања јавног увида Одељењу за урбанизам и грађење Општинске управе Стара Пазова, најкасније до 14. октобра (среда) 2020. године.

Правно или физичко лице које је поднело примедбу у писаном облику може исту да образложи на јавној седници Комисије за планове СО Стара Пазова.

4. Јaвна седница Комисије за планове СО Стара Пазова Нацрт измена и допуна Плана генералне регулације насеља Стара Пазова са Извештајем о стратешкој процени утицаја измена и допуна Плана генералне регулације насеља Стара Пазова на животну средину, одржаће се 21. октобрa (среда) 2020. године у 12,00 часова у згради Општине Стара Пазова, сала 28/I спрат.

Преузмите документа:

Текст

Катастарска подлога са границом плана

Постојећа намена

План намене по зонама

План детаљне намене површина

План регулације

План саобраћајних површина

План водопривредне инфраструктуре

План енергетске инфраструктуре

Саобраћајни профили I

Саобраћајни профили II

Карта спровођења

Извештај о стратешкој процени утицаја измена и допуна плана генералне регулације насеља Стара Пазова на животну средину

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије