• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbПредседник Општине Стара Пазована на основу чланa 19. Одлуке о привременим објектима („Службени лист општина Срема“ број 9/2017 и 40 /2019), расписује Конкурс за давање локација на коришћење за постављање планских привремених објеката - киоска на јавним површинама на територији општине Стара Пазова.

Рок и адреса за подношење пријава: Пријаву за конкурс, са траженим доказима, заинтересована лица подносе у писаној форми, непосредно писарници Општинске управе општине Стара Пазова или препорученом поштанском пошиљком, у року од 15 (петнаест) дана од дана објављивања Одлуке о расписивању конкурса, са назнаком „не отварати“ на адресу: Комисији за спровођење конкурса о избору корисника локација на јавним површинама на подручју општине Стара Пазова, Стара Пазова 22300, Светосавска 11, са назнаком „За конкурс за давање локација за постављање планских привремених објеката“.

Преузмите документ:

Текст конкурса

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије