• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb-thumbОдељење за урбанизам и грађење Општинске управе општине Стара Пазова, на основу члана 63. став 2. Закона о планирању и изградњи ("Сл. гласник РС", број 72/09, 81/09, 64/10, 24/2011, 121/12, 134/14 и 145/14) и Правилника о начину јавне презентације урбанистичког пројекта („Сл. гласник РС“, бр. 43/2010), оглашава јавну презентацију урбанистичког пројекта за изградњу на земљи фотонапонске соларне панеле електране "Сурдук I", снаге 950 KW, на кат.парц.бр. 3375/1 к.о. Сурдук.

1. ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА обавиће се у згради Oпштине Стара Пазова, на огласној табли, у времену од 8:00 – 15:00 часова, сваког радног дана од 23. јула 2015. год. до 30. јула 2015. год. (четвртак).

2. Носилац израде предметног Урбанистичког пројекта је „Пројект биро Маринко“ д.о.о Стара Пазова, ул. Доситејева бр. 12.

3. За давање обавештења о садржају јавне презентације овлашћено је службено лице Одељења за урбанизам и грађење, дипл. просторни планер Здравко Милковић, канцеларија 21 (приземље).

4. Заинтересована лица могу у току јавне презентације да изврше увид у урбанистички пројекат, као и да своје примедбе и сугестије на планирана решења у писаној форми доставе Одељењу за урбанизам и грађење, Светосавска бр. 11, најкасније до 30. јула 2015. год.

Начелник:
дипл. правник Миодраг Вуксан

Преузмите документа:

Текст урбанистичког пројекта

Извод из ППО

Постојеће стање

Ситуациони приказ

Ситуациони приказ инфраструктуре

Ситуациони приказ регулације

Ситуациони приказ урбанистичког уређења

Услови-Enerxia

Услови-Телеком

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије