• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, након 22. седнице Извршног одбора ФСС, 15. марта одржана је конференција за новинаре, приликом које је уприличено и потписивање уговора о редовном финансирању српске фудбалске асоцијације из буџета Републике Србије. Уговор вредан 40 милиона динара потписали су Томислав Караџић, председник ФСС и министарка омладине и спорта Снежана Самарџић Марковић.

Министарка је том приликом изјавла да јој је драго што се први пут налази у радној посети Кући фудбала и додалада је ове године за фудбал издвојено четири милиона више у односу на прошлу годину. Такође, Самарџић Марковић је истакла да је државна ревизорска институција похвалила пројекат Куће фудбала у Старој Пазови као један од најефиксније вођених у 2009. години, подсетивши да је парламент прошле године усвојио извештај државног ревизора. За ово "грандиозно дело" Томислав Караџић је рекао да су сви заслужни који су учествовали у његовој реализацији. - Људи из УЕФА су нам рекли да је овај центар међу четири најбоља и најлепша у Европи. Томислав Караџић је званично отварање Спортског центра ФСС најавио за 14. мај када ће свечаности присуствовати председник ФИФА Сеп Блатер и председник УЕФА Мишел Платини. Задовољан што је Стара Пазова добила најважнији спортски објекат у својој историји, председник општине Горан Јовић је оценио да ова средина има "потпуно нову будућност и многе лепе ствари ће се дешавати овде". Он је додао, да од 20. марта када наши репрезентативци овде долазе на припреме за утакмице са Ирском и Естонијом, Српска кућа фудбала почиње „активно да живи“ јер ће се све активности везане за Фудбалски савез Србије одвијати у Старој Пазови.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије