• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

OdbojkasiceJedinstva

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове избориле су пласман у Суперлигу пошто су забележиле све три победе против Радничког из Београда. Одлучујућу утакмицу за улазак у елиту старопазовчанке су имале у петак када су у Београду савладале Раднички са 3:0 и тако стигле до великог успеха.

Фудбалери Радничког из Нове Пазове победили су у двадесет другом колу Српске лиге, Војводина у Новом Саду екипу Ветерник Вискол са 3:1, и учврстили се на првом месту са 49 бодова, шест више од другопласираног ЧСК Пиваре из Челарева. Дунав из Старих Бановаца је савладао Слогу у Темерину са 1:0, има 33 бода и седми је на табели. У двадесет трећем колу Војвођанске лиге, Запад, Јединство је у Старој Пазови савладало Црвену Звезду из Новог Сада са 3:1, сачувало друго место место на табели са 41 бодом. Дерби у Новим Бановцима између Омладинца и Радничког из Сремске Митровице завршен, нерешено, 1:1, новобановчани су после ове утакмице су шести са 35 бодова. Одигране су и утакмице двадесет првог кола Сремске лиге. Јадран је у Голубинцима победио Хајдук из Шимановаца са 4:0, Сремац је у Војки изгубио од Партизана из Витојеваца са 1:0, а Слога из Крњешеваца је поражена у Бешки од Хајдука са 5:1. У осамнаестом колу Друге Сремске лиге, Борац је у Сурдуку победио Борац из Мартинаца са 4:0, а у Белегишу Подунавац и Јединство из Платичева су играли, 1:1. У шестом колу Плеј-аута Прве лиге Србије кошаркашице Старе Пазове су победиле Раднички у Крагујевцу са 60:55. Рукометаши Нове Пазове победили су у Рашкој екипу Бане Рашка са 24:20 у двадесет четвртом колу Прве лиге.

                                                                                                Д. Бурсаћ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије