• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

 

podbara10032012Куп, најмасовније такмичење у Српској Рагби Лиги, је почео. Ове године ће такмичење у правом смислу те речи бити најмасовнији јер се за такмичење пријавио рекордан број екипа од оснивања рагби лиге. За куп Србије ће се такмичити 10 екипа у ком поред новопазовачког Радничког узимају учешће наше северне колеге из Новог Сада екипа Подбаре, затим централни блок екипе Дорћола, Црвене Звезде, Старог Града и Новог Београда и на крају екипе са југа србије Цар Лазар, Ниш, Соко и Гепарди из Лесковца.

У суботу на стадиону ФК Кабел је ипак на крају доказано да новопазовчани имају бољу екипу и ове године од новосађана.  Резултат утакмице је био убедљив у корист новопазовчана 14 – 40. Овом утакмицом Раднички је успешно започео такмичење у купу Србије а уједно победом постао победник купа Војводине и заслужено однео пехар победника купа Војводине који ће у будуће красити витрине сремачког клуба. Екипа следећег викенда прави паузу у националним такмичењима и дочекује први пут у историји клуба и Нове Пазове једну Либанску екипу у петак 06.04.2012. на градском стадиону у Новој Пазови. Што се тиче млађих селекција, кадети радничког играју у суботу 07.04. турнир у рагбију 9 у Београду.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије