• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

RadnickiРагби клуб Раднички из Нове Пазове ће путовати у Мађарску на пријатељски меч са екипом Дунавских Пирата из Кечкемета. То ће бити прво гостовање нашег клуба ван граница наше земље. Меч је заказан у суботу 03.03. у 14.30 часова. Екипу Дунавских Пирата смо упознали прошле године у Београду када су били гости Рагби 13 Федерације Београда а неки момци из нашег тима су и играли против њих.

 

Екипа је састављена махом од старијих играча који су већ играли а неки још играју рагби 15 тако да ће по процени људи из управе Рагби 13 Клуба Раднички , ово бити добра провера пред предстојеће првенство које почиње 17./18. 03.

За сад се не зна тачан број играча који ће путовати у Мађарску. Тренер тима Славиша Зекић неће моћи да рачуна на појачање из Ц.Звезде Љубомира Радаковића,затим од стандардне поставе Јована Јелисавца и Бранка Бурсаћа  који је на предпрошлом тренингу повредио лево колено и за сад се још не зна колико ће трајати његово одсуствовање са рагби терена.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије