• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Рагбисти Радничког су као домаћини за викенд одиграли прву утакмицу плеј оф-а Првенства Србије у рагбију 13 против Црвене Звезде и успели да се убедљивом победом над београђанима пласирају у даљи ток такмичења.


Већ на самом старту утакмице и то у другом минуту Звезда долази до вођства од 4-0 преко Васиљевића. После само 6.минута игре Бурсаћ постиже есеј, те га Зекић прати додатним голом, и новопазовчани долазе до првог вођства.
Најискуснији првотимац Зведе Пешић од 16.минута враћа београђане у вођство, а да би га само наком осам минута Живановић испратио и постигао још један есеј за свој тим, а Дедић постиже додатни гол. И то је било све оно што се могло видети од црвено-белих што се тиче поентирања на овој утакмици. Укупно 14 поена. У 34.минуту Ђурковић је постигао есеј, а Зекић гол, и тиме додали свом тиму 12.поен. Тако је и завршено прво полувреме ове утакмице.
Првих 18.минута другог полувремена се играло без есеја, да би након истека тог минута Цојић вратио пазовчане у игру. У 74.минуту Кесеги пробија по десној страни и поентира есејом, док је млади Мадзаревић поентирао голом.
Сам финиш утамице у потпуности је припао екипи из Нове Пазове, која је је преко Ђурковића постигла још два есеја, и Кесегија два гола. Крајњи резултат меча; РАДНИЧКИ 34-16 ЦРВЕНА ЗВЕЗДА.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије