• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

За викенд је одиграна пријатељска утакмица јуниорских екипа Радничког и београдског Дорћола. Далеко успешнији у овом окршају су били новопазовчани који су убедљиво савладали противничку екипу резултатом 50:6.


Већ од првих минута утакмице играчи Радничког су лако пробијали одбрану гостију и долазили до поена, где су до краја првог дела игре имали предност од 38:0. У другом полувремену гости су ушли сконцентрисаније и организованије и много бољом игром у одбрани успевали да сачувају свој део терена око есеја, па су у целом другом делу игре примили само два есеја, а успели да постигну један уз додатан гол.
Есеја за Раднички постигли су: Маџаревић 3, Поповић, Видаковић, Рељић, Четник М., Ђорђевић и Мазић по један. Ољача је имао 7 голова. Са друге стране могао се видети само један есеј од Радуловића, који је постигао и додатан гол.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије